Formtopp

Hejsan hejsan, det var ett tag sedan! Jag har haft en hektisk vecka där jag tagit körkort (!), haft träff med teamet med photo shoot osv och sedan jobbat.

Även denna vecka kommer bli hektisk eftersom denna veckan börjar världscup säsongen!!!!!!!ÄNTLIGEN!

Den startar i Spanien på Lördag, vi flyger ner på torsdag tidigt så jag hinner rulla direkt. Tävligen går av stapeln i mitten av Barcelona i en park mitt i stan. Väderprognosen ser bra ut så jag ser verkligen fram emot helgen.

Men det här med formtopp, det är svårt. Framför allt är det svårt att tajma och träffa toppen rätt, att hålla sig frisk när du väl är där uppe, eftersom du verkligen är på gränsen är det också lätt att bli sjuk. Efter en formtopp måste man räkna med att det också går ner. Det är omöjligt att vara ditt bästa jag hela säsongen.

Därför toppar jag inte mig till denna tävling, jag kommer komma dit och känna mig pigg och fräsch men inte mer än så. Anledningen är att efter denna så är det en paus på ca 1 månad tills nästa tävling, på en månad hinner jag inte ner och upp igen. Genom att då bara göra en lite topp kan jag bygga vidare på den tills tävlingarna drar igång på riktigt.

Det kommer en race report när jag väl kommit hem, men undertiden kan ni följa min resa på instagram: Ella.holmegard

Här kommer lite bilder på Meridas nya team outfit för denna säsongen och några sneak peaks från våran plåtning i söndags.

//Ella