Tjejsatsningen som förenar Östgötskorna

-Motala AIF CK – Mjölby CK – Vadstena Cykel – Team Sub 20CK – Finspångs CA – Godegård SK – Mera Lera – CK Hymer – Nocout.se –

Än är inte riktigt hockeysäsongen slut och det är nu säsongerna hakar i lite i varandra. Det börjar bli cykelväder här hemma och jag längtar till att få komma ut och rasta mig på cyklarna, landsväg som MTB, båda är ju fantastiskt roligt !

Men jag kan berätta att det är två tjejer här i Östergötland som har dragit igång ett litet landsvägsprojekt skulle man väl ändå kunna säga att det är. Jag tror att det kan se lite likadant ut överallt i Sverige där man mixar tjejer och killar. Oftast är det merparten killar i klubbarna och även i grupperna när man delas upp inför träningspasset. Och så ser det ut i flera klubbar här i Östergötland. Så dessa två har nu dragit igång Östgötstjejersub3, vilket innebär att tjejer från olika klubbar inom Östergötland har samlats i ett forum där det är ett 20-tal tjejer som kommer cykla Tjejvättern sub3.

Jag har blivit inbjuden till denna grupp och det ska bli fantastiskt roligt att ta mig an denna uppgift tillsammans med andra grymma cykeltjejer och se vad det ger för skjuts bland cykeltjejer i området ! Här kan ni läsa om ”Tjejsatsningen som förenar östgötskorna

Det här kommer ni få höra och läsa mer om. Vi kommer delta på olika lopp samt även synas vid ett par tillfällen på evenemang och förhoppningsvis lokaltidningar som vill uppmärksamma detta.

Är man intresserad att följa gruppen på närmare håll har vi startat en instagram @ostgotatjejersub3