Tjejkväll på Specialized Concept Store

Förra veckan var jag på ett kul event. Specialized Concept Store hade tjejkväll. En trevlig kväll med bubbel, mingel, föreläsning och bra erbjudanden i butiken.

Marie Rydne var inbjuden för att berätta hur hon kombinerar sin Elitcyklistsatsning med allt annat i livet. Marie cyklar för Giro Cykle Club och jobbar till vardags som Vd. Inspirerande att höra tycker jag. Allt handlar i slutänden om hur man prioriterar och vad som känns viktigt för en. Alla har vi ju 24h/dygn.

Man hade möjlighet att prova ut rätt sadel och mäta korrekt sadelbredd. Något som Anna här på Cykeltjejer gjorde tror jag minsann. Själv fyndade jag ett par nya cykelskor till halva priset och två par cykelstrumpor som kommer matcha cykeltjejer-kläderna perfekt 🙂

Så kul att gå på event och träffa andra cykeltjejer. Det ger mycket inspiration och pepp tycker jag. En annan kul sak är att våra nya kläder har kommit så nu längtar jag ännu mer till vår, sol och utepremiär.

//Frieda