Söndagspasset = Pannbensträning

Jag måste bara skriva om detta med. Pannben. Alltså det här med att plocka fram sitt pannben. Fasen, det tar emot ibland. Men det är förbaskat bra att plocka fram det, besegra det och krossa det.

I söndags var en sån dag…jag har långpass på mitt schema. Väderprognosen visade bara lite dugg mitt på dagen.

Perfekt! Tänkte jag. Jag är som sagt en morgon-cykel-människa. Ju tidigare, desto bättre. Love it!

Så jag käkade rulle och rullade inte ut förens 09:30. Sent för att vara jag. Lite moln hängde i luften. Äsch, jag är inte den som är den. Lite ren är bara lite vatten. Nya snygga, sköna kläder på från Kalas Sportswear. Wihoo snyggast på vägarna liksom.

Kommer 20 minuter hemifrån och möts av kulingvindar…SPÖREGN. Här i skåne regnar det på bredden, på längden, uppifrån och nerifrån. Men jag hade planerat 2 timmar ute.

Nu kom det magiska ”moment”, efter 1 timme. Jag var trött (motvind och sidvind så man nästan välter…gör en trött!), lite sådär less på skåneväder, började bli ganska blöt och småsur…..jag valde att inte ge mig, jag valde att koppla på det förbaskade pannbenet. Jag ändrar rutten så mer skogsvägar istället för asfalt. Jag sa till mig själv att inte ge upp, utan ta nu dessa 2 timmar och cykla. Och det gjorde jag. Fasen va jobbigt det var, men ni kan tro så lycklig jag var när jag kom hem. Skitig, trött och blött. Framförallt SÅ NÖJD!!!!

Man behöver bara ge sig tusan på det. Så går det. Och vet ni vad, att köra träning i dessa typer av väder gör dig ännu starkare. Man vet aldrig hur vädret blir på kanske ditt kommande lopp, läger…Så lika bra att träna i alla olika kategorier.

Det stärker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *