Ute!

Har ju gnällt lite på att det har varit lite dåligt med variation i träningen på sista tiden. Har ju enbart kört trainer i tvättstugan och lite spinningpass. Är fortfarande vinter med mycket is och snö som ska smälta men vägarna börjar titta fram. Solen har också börjat lysa så nu finns det hopp. Hopp om vår och cykling.

Mycket vind och mycket kläder , men humörhöjande som bara den . Ge mig mera!

På lördagen var det cykling ute i sol och vind. Ja, det var vårvintrar friska ute och det händer inte på trainern. Hade min Johan med som jag gömde mig bakom när jag kunde. Vi träffade ett annat trevligt par på cykel som vi slog följe med och pratade lite med. Härligt att vara igång! När vi kom hem bestämde jag mig för att byta däck på min cx. Ingen mera dubb tack. Antagligen betyder det att jag får välja lite vilka vägar jag cyklar men det kan det vara värt med bättre rull.

Redan imorgon väntar nästa tur och då är vi ett gäng som cyklar tillsammans. Så här i början tycker jag att det är bra att få till många timmar i sadeln. Det behöver inte gå så fort i början utan att känna hets ökar jag på turerna efter hand. Jag brukar även ute variera mera efter hand. Nu gäller att vänja kroppen. Vänja baken, ryggen och axlarna. Brukar inte alltid sitta så aerodynamiskt på trainern.

Bra med en fotograf när man ska blogga.

Ha en fin vecka !