Premiärtur i premiäroutfit!

Måste börja med att erkänna att igår var första gången jag kände mig snygg när jag cyklade! Helt klart tack vare mina nya Cykeltjejer kläder. Tidigare har jag annars känt mig ganska udda i cykelkläder och inte riktigt haft några matchande set eller så, men igår på passet satt kläderna bekvämt och kände mig proffsigare. Kan också bero på känslan att tillhöra en klubb, en gemenskap, kan rekommenderas för lite extra motivation och pepp!

Så till gårdagens cykeltur som var premiärturen ute för mig i vår. Det var dags att rasta racern tyckte jag och fick sällskap av sambon och en av dem i gänget vi ska köra Vätternrundan med, Carl-Adam. Sol och fint väder men väldigt blåsigt! Så vi fick kämpa ganska rejält stundvis även om vi tog det lugnt. Men desto skönare och lättare cykling i medvinden.

Tillslut så hade vi skramlat ihop 80km och 3 härliga timmar i vårsolen (bara lite kall om tårna). Vägarna vi åkte på var fria från grus så det var skönt att slippa oroa sig för det, som jag varit lite rädd för innan.

Har du rastat din racer/tempo ute än?

Kram från Sofia