Jakten på vitsipporna..

Efter en vecka med bäbbt i näsan och ingen cykling, mest suttit i soffan och har bara fått se solen genom fönstret… inget skoj alls. Myrorna i byxorna går bananas. Men i fredags var jag så pass bra att jag äntligen kunde komma ut o cykla en liten runda.. sen blev det cykling både lördag och idag (söndag). Snacka om att idag har varit en riktig toppendag för att cykla.. solen sken från klarblå himmel, fåglarna kvittrade och allt var bara helnice. Våren är verkligen på G här på bästkusten, det knakar i många knoppar just nu.. så underbart. Nu är det bara värmen som ska smyga sig in..
Men man får ta det lilla lugna när man varit sjuk.. så man inte blir sjuk igen. Har ju säsongspremiär om två veckor så inte läge att stressa fram nått och bli sjuk igen. Men jag är inte så bra på det, att ta det lugnt alltså.. så då få man hitta på en annan mission när man cyklar.. vara lite kreativ..

Dagens mission var att försöka hitta vitsippor eller iaf hitta en liten aning om vitsippor.. det gamla stället där jag med säkerhet vet att dom finns/fanns brann i somras så där växer det inget just nu, utom enstaka grässtrån.
Jag hittade massa andra fina blommor och andra gröna växter idag…men inga vitsippor :-(.. så jag får nog hålla mig någon vecka till..
(Bilden ovan är från ett annat år.. så ingen behöver bli nervös)

Men jag lovar att hålla utsikt efter dom.. jag har ju fått se lite blad men inga whitezipps.. än..
Har ni sett några?? Vem blir först??

Snart måndag, ny vecka och nya pass..
Keep biking!!

// Linda 🙂