Första tävlingen för säsongen!

Idag så körde jag första tävlingen för säsongen 2019. Det var en träningstävling som består av 5 deltävlingar som ligger i början av säsongen. Jag har varit så taggad på att få sätta igång och tävla och det var superfint väder så jag kom till tävlingen på ett jätte bra humör. Just nu är jag kanske inte i den bästa tävlingsformen, jag har kört ganska hård träning nu på senaste veckorna men det är ju inte nu man ska vara i sin toppform. Jag trodde att jag skulle vara nervös innan loppet för det brukar vara så när jag inte har tävlat på länge, men det var jag inte idag. Jag skulle bara åka ut och ha kul.

När starten gick fick jag en väldigt bra start. Jag låg på en bra placering in i singeltracken men jag hann inte komma långt innan jag kraschade och fick styret rakt i låret.Om du inte har varit med om det förut så det är inte särskilt skönt. jag tappade en placering och låg nu på en andra plats och jag kunde inte jobba ikapp, det gjorde allt för ont och jag kunde inte riktigt ta i. Jag körde klart loppet och det kändes skönt, nu var första tävlingen avklarad.