Årets SOH

Varje år arrangeras Spin Of Hope runt om i Sverige på olika gym och träningscenter. Syftet är att cykla för en god sak. Att samla in pengar till barncancerfonden. Företag ”köper” en cykel och ser till att den hålls rullande i 12 timmar med sina anställda, kollegor eller vänner. Bara cyklarna hålls igång, så samlas pengar in. Jag tycker detta är så himla roligt arrangemang, glädje, jippo och alltifrån deltagare som aldrig suttit på en spinningcykel till dem erfarna.

Jag brukar vara en av instruktörerna på mitt gym och köra en av klasserna. Men igår körde jag två klasser efter varann. Så roligt! Klockan 8:00 lite mjukare pass, tidig lördagsmorgon så jag vet att man kan vilja ha lite mer behagligt. Klockan 9:00 lite tuffare, lite hårdare. Jag anpassar dessa pass så alla kan vara med, så alla känner att dom kan. Jag tänker på just detta happening att det skall vara ROLIGT i första hand, det skall vara skratt och glädje, sen kryddar vi med svett och kämparglöd, ja lite mjölksyra med.

Nu är det ett år till nästa gång. Längtar redan. För det är så roligt för en god sak.