Min tid som proffscyklist

Vilket skämt- April! April!
Till er som har sett mitt inlägg på Instagram angående min karriär i Skoda-teamet.

Jag tackar ödmjukast för alla fina gratulationer som jag har fått mottagit men också alla skratt. Gratulationerna och hejaropen värmer verkligen. Blev så glad över att se att det är så många som tror på mig. Både att jag skulle vara en ärlig person som inte luras men även att ni tror på min fysik. Den vågen kommer jag att rida på länge. Men tyvärr är jag ledsen att meddela att ni helt är ute och cyklar. Jag säger april, april och jag får nöja mig med att stå vid sidan av och följa Skoda Cycling Team på deras resa mot Vätternrundan. Något jag gör med glädje. Kör hårt!!

Jag tackar även David Alledal för lånet av en grym torso. Vem vet nån dag kanske jag inte behöver ett fotomontage för att få bära en egen Skoda Cykling Team-tröja. Min korta proffskarriär varade i 14 timmar under 1:a april och jag njöt av varje sekund förutom av ångesten av att luras. Det var vidrigt men kul!

Nu är min tid som Skoda-cyklist över. Det var kul så länge det varade.
Stort lycka till på er resa! Jag som många andra följer er med glädje.

Kör hårt!/Hanna

Ps. Skoda Cycling Team, ni ser väl hur bra jag matchar tröjan ?