Alla cyklar utom jag…

Ja det är så det känns iallafall. Vårsolen har verkligen visat sig från sin bästa sida och jag hade mer än gärna gjort min premiärtur utomhus på någon av pärlorna. MEN… Det har varit fullt upp med slutspelshockey som gjort att jag har rest en del och efter den femte och avgörande SM finalen blev jag sjuk. Jag kan inte ens minnas sist jag hade feber eller ens såpass sjuk att jobb inte ens är ett alternativ på flera dagar. Låg hemma i sängen en vecka medan alla andra var ute och cyklade i vårsolen. Om jag var avundsjuk?! Det kom upp riktigt härliga bilder i mitt instagramflöde och jag bara längtar till att få komma upp och hojja i solen !

Men innan det blir dags för mig att komma ut och hojja så är jag påväg till Finland för att döma Hockey VM, vilket ska bli otroligt roligt och väldigt ärofyllt !