Podden Triathlonsnack med Häger och Granelli

Efter mycket teknikstrul så har vi äntligen, jag och min vän Therese, släppt första avsnittet av vår podd ”Triathlonsnack med Häger och Granelli”. Det är en podd on triathlon, träning, vardagspusslet och allt där till!

Podden triathlonsnack med Häger och Granelli

I första avsnittet berättar vi mest om vår träningsbakgrund och vilka vi är, tillsammans med våra bästa tävlingsupplevelser. I framtida avsnitt kommer vi ha lite mer tema-fokuserat så kom gärna med input på vad du vill att vi tar upp! Mejla oss på triathlonsnack@outlook.com eller kommentera detta inlägg, skriv till mig på instagram (@sofiahager) eller på min personliga blogg sofiatri.wordpress.com.

Vi har haft lite teknikstrul med att få upp den i iTunes men den finns på Soundcloud och Acast just nu! In och lyssna och skratta med oss! Ha lite hänsyn för lite skagig ljudkvalite första avsnittet.

Acast:
https://play.acast.com/s/triathlonsnack

Soundcloud:
https://soundcloud.com/user-705927097/triathlonsnack-avsnitt-1

Hoppas ni kommer gilla den!

Kram från Sofia