Cykelpendla

Som ni säkert förstått vid det här laget så är jag målinriktad när det gäller min löpning. Jag sätter upp mål, följer ett program och har en tydlig plan. Något som jag älskar men det kräver både disciplin och motivation. Så är det inte alls vad gäller cyklingen. Cyklar gör jag bara för att jag tycker om det. Jag ser det som ett bra komplement till löpningen och något jag tycker är väldigt kul. Det är så skönt att inte hela tiden sträva efter att bli bättre, snabbare, starkare i allt man gör. Cyklingen blir min frizon i träningen. Jag har ingen triathlontävling framför mig och det känns riktigt skönt att bara fokusera på en sak.

Nu har jag äntligen börjat cykelpendla till jobbet igen och det är så härligt. Det är faktiskt snabbaste sättet för mig att komma till jobbet, inga bilköer eller busstider att anpassa mig till. Älskar det!!

//Frieda