Holland

Hejsan Hejsan, nu är jag tillbaka igen efter någon veckas uppehåll då det varit en ganska hektisk period, som vanligt 😉

Från att jag kom hem från Spanien så får man alltid som en liten baksmälla, kroppen blir tung man är mentalt trött och är egentligen i behov av semester. Jag var hemma i ca 2 veckor tror jag (?). Sedan bar det av till Holland där jag är nu och ska stanna i en månad för lite bättre väder och lite inspiration innan jag åker hem igen för att ta studenten och köra nästa världscup.

Cykelmöjligheterna är både bättre och sämre här, på landsväg så kan du cykla var som helst och du får mycket plats på alla vägar och bilarna visar otrolig hänsyn, skönt!

Medans jag som kör mountainbike inte har lika bra förutsättningar men fortfarande riktigt bra. Dom har byggda mountainbike banor där du bara får cykla, så man slipper riskera att skrämma någon gångare. Dom har alltså byggt hinder, hopp och doserade kurvor osv. Men du får inte cykla någon annan stans än där det är märkt med en cykel just för att gångare, ryttare och cyklister inte ska störa varandra.

Så just nu är jag inne i en träningsperiod vilket innebär att jag inprincip bara äter tränar och sover, och pluggar lite då och då.

Det var allt för denna gången :))

//Ella.holmegard