Bara anmäla sig så får man lösa resten sen!

I flera år har jag tänkt följa med cykelklubben på det årliga Laholmslägret, ni vet när man tänker att man ska anmäla sig till något men det drar ut på tiden och sen är platserna slut och det blev inget. I år anmälde jag mig bara sådär och fick fixa allt annat därefter. Mycket bra strategi för nu är jag äntligen på plats i Laholm!

Vi fick ett schema inför resan: Torsdag 10.00 samling cykling – tre entusiaster (av 40 anmälda) inklusive mig dök upp och ingen ledare så vi fick fixa en egen tur. En i gänget lyckades ladda ner en GPX fil och vi drog iväg. Vilken härlig racerpremiär det blev, klarblå himmel, sol och motvind men det gjorde inget när det var medvind i sinnet. 6 mil grymt skön landsvägscykling med något inslag av grusväg, en jämn trio var vi som hjälptes åt att dra.

Väl tillbaka på vandrarhemmet passade det fint med en öl och bastu. Fira in premiären, en fantastisk runda och första dagen på vårt träningsläger!

I skrivande stund ser jag fram emot välkomstmiddagen, träffa de andra som är här och höra vilka planer som finns för helgen. Jag har som sagt bara anmält mig och sett till att vara på plats i Laholm till det första cykelpasset. För ovanlighetens skull har jag släppt allt kring planering, jag har nöjt mig med vetskapen om att det helt säkert kommer bli kul.  Vad skönt det är att släppa lite på kontrollbehovet och bara hänga med i svängarna, det löser sig!

Ha kul på cykeln och kör hårt!