Löparkalaset

I helgen som gick var det åter igen dags för lopp. Eller löparkalas som arrangörerna kallar det. Ett annorlunda lopp där man istället för att springa en förutbestämd distans springer samma bana runt, runt i X antal timmar. Jag valde 3h då jag ändå behövde få in ett långpass. Banan var ca 1500m vilket gör loppet till en mental utmaning mer än en fysisk för min del.

Det var en fantastisk dag för löpning, blå himmel och sol. Något kallt när vi startade men efter några varv blev det riktigt skönt. Mitt mål var att få ihop ca 30km och jag gick ut ganska lugnt. I början försökte jag räkna antal varv för att hålla tankarna upptagna på något men jag tappade räkningen redan efter 4:e varvet. Annars flöt det på, inte superkul men inte heller jättejobbigt. Man träffade ju på andra löpare längs banan lite då och då vilket var kul.

När signalen för 3h gick var jag ca 200m från att ha sprungit 21 hela varv. Distansen blev 31,847 km och jag fick placering 5 av alla tjejer.

Helt klart ett godkänt långpass med medalj och allt 🙂

Finns det liknande lopp i cykling? Någon som vet?

Utöver min löpträning fortsätter jag med min cykelpendling så mycket jag kan.

//Frieda