Upplevelse på upplevelse

Vilket underbart väder vi fått under påskhelgen. Jag hade sedan innan planerat cykelfokus och vädermässigt kunde det inte bli bättre.

Jag började min påskhelg i Skövde på träningsläger med min coach och hans trupp på 30k. Eftersom jag inte kan springa var jag med på simningen och cyklingen. Från onsdag eftermiddag till fredagkväll var jag med på 2 simpass och 2 cykelpass.

Slog nya tidsrekord/distansrekord på cyklingen gång på gång med 4h på torsdagen tillsammans med Anna och ett 5h med hela gruppen på ca 20 personer på fredagen. Kul att cykla på nya vägar och med mycket nytt inspirerande folk. Cyklade bl.a. upp till Kinnekulle vilket var en rejäl stigning!

Väl hemma i Linköping igen körde jag igår ett distanspass på tempon med Maria med start i Mjölby. Så himla fin, bra och enkel väg! Förstår precis vad hon menar nu när hon säger att hon älskar den vägen för tempocykling. Och jag kan säga att jag älskar tempocykling, vilken känsla!

Idag var det dags för gruppass med Vätternrundan-gruppen. Så på linjecykeln igen och jag vek av lite tidigare för att hinna hem och podda men fick ändå ihop 110km.

Kul med så mycket cykling men ändå med så mycket variation. Inte ett pass var det andra likt!

Kram från Sofia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *