Äntligen på g

Nu kör vi…

Då var det äntligen dags att sätta i gång bloggandet och ambassadörstiden för cykeltjejer.. så roligt och så spännande att få vara en del av det här äventyret.

Och så här i början kan det väl passa med en liten presentation. Ska försöka hålla den kort men ändå så pass så att ni får en hyfsat klar bild av vem jag är? Jag är Annakarin 42 år, egenföretagare, frisör och gruppträningsinstruktör. Mamma till två tonårsdöttrar och jag älskar att träna.. jag älskat också att vara ute, röra på mig, resa och upptäcka. Jag gillar att läsa, fota och skriva och … jag gillar att cykla… och just därför är jag här.

Jag har länge funderat på att blogga men om vad? Och så har jag aldrig riktigt kommit till skott…förrän nu. Och det ska bli så roligt, att skriva och dela med mig om min träning, mina mål och mina tankar… jag hoppas ni vill hänga med på mina cykelturer, löppass, tävlingar eller bara vanlig vardagsmotion… kanske motiverar eller inspirerar jag någon till lite träning eller så ger jag någon lite av mina tankar om träningen, livet eller att nå målet!

Hoppas ni hänger med! /Annakarin