Designa eget kit – lätt som en plätt

För några veckor sedan skrev jag om att jag blivit utsedd till Årets ambassadör 2018 för Cykeltjejer. Jag fick chansen att designa mitt eget kit och idag kom det fram till Perth!

Först tänkte jag att det skulle vara fint med ett svart kit med turkos och guld-mönster men det var betydligt finare i mitt huvud än hur jag kunde få ner designen på papper 🙂 Färgerna jag valde blev istället blå och röd och jag är jättenöjd med mitt val, hög synlighet på vägen och snygga toner.

Jag beställde ett kortärmat pro-kit och även en långärmad tröja (promodellen eftersom den är min favorit med lite fleecig och mjuk insida. Perfekt för kyliga mornar). Min kompis Angie kommer även hon få precis samma uppsättning.

Bilder kommer snart på Angie i kittet så snart jag levererat det, hon bor ca en timme från Perth. Hon har eget företag som hon kallar QOM och det är därför jag valde att skriva det på ärmarna.

Har du en ide om egen design för Vätternrundan, motionsturer eller bara ut och njuta-turer? Att få till ett fint kit är faktiskt betydligt enklare än vad man kan tro och kostnaden blir ungefär samma som för att köpa massproducerat kit, bara att det blir lite personligare att ha gjort det själv. Cykeltjejer bjuder på uppstartskostnaden för alla cykeltjejer – kontakta dem på info@cykeltjejer.se och du och dina kompisar kan matcha varandra och cyklarna… 🙂