Träningsresa

Äntligen är det dags! Förra sommaren bokade jag en träningsresa som låg nästan ett år fram i tiden. Jag bokade den till mig och min mamma, hon fick det i present av mig och min familj. När jag bokade kändes det som en evighet tills vi skulle åka men nu är det äntligen dags. På Tisdag åker vi till Alicante med ett helt gäng tjejer som alla gillar att träna på olika nivåer.

Det är tyvärr ingen cykelresa (kanske vågar jag mig på det någon gång) så jag kommer inte kunna tipsa om massa fina cykelvägar men kanske inspirera till annan träning som komplement till cyklingen. Jag som gillar att ha kontroll har såklart redan börjat packa. Många fina träningskläder från cykeltjejer är nerpackade.

Det ska bli så mysigt att umgås med mamma i några dagar. Jag hoppas på mycket träning, god mat och lite vila för min del. Jag har haft en hektisk tid och den här ledigheten kunde inte komma mer lägligt. Det är underbart att driva eget på alla sätt men ibland blir det lite för mycket som vilar på ens axlar. I min bransch jobbar man dessutom ofta när andra är lediga vilket innebar jobb även i påsk för mig.

Någon dag i veckan byter jag ut cykeln eller bilen som transportmedel och springer till jobbet istället. Idag blev det både dit och hem. Det ger många km i benen utan att slita för mycket när man delar upp ”långpasset” på två. Känns ibland lättare mentalt också. Både Göteborgsvarvet och Stockholm maraton närmar sig och det känns riktigt kul i år.

Vi hörs efter resan. //Frieda