Dags för mig att göra entré

Bilden är från Tjejvättern 2016.
Det kändes väldigt väldigt skönt när vi närmade oss målet. Där var känslan på topp !

Nu är det dags för mig att göra entré här på bloggen. Det ska bli väldigt roligt att få vara en del av den här gruppen där jag förhoppningsvis kommer kunna inspirera er läsare men också själv bli inspirerad av er läsare och gruppen. Ni kanske redan har varit inne och läst lite om mig i min prestation men tänkte presentera mig lite närmare innan jag delar med mig av mina tankar och funderingar kring det är med cykling i olika former.

Som sagt, Veronica heter jag och är 29 år, gift, bor i hus, har en katt och älskar utmaningar. Min idrottsbakgrund kan man stava lagidrott och det har varit tre sporter som följt mig genom livet, ishockey, fotboll och handboll. Jag kom senare att satsa mer på ishockeyn där jag än idag är aktiv och det som domare och det var hockeyn som tog mig till Östergötland, Linköping. Jag har alltid haft ett gediget intresse för idrott, rörelse och träning och att jag under 2016 utbildade mig till PT/Fystränare föll sig naturligt. Jag jobbar till vardags som ekonom och leder gruppträningspass ett par gånger i veckan och ser fram emot att utveckla mitt lilla företag i framtiden.

Ni kanske har läst att jag kom i kontakt med cyklingen via att jag gjorde en Tjejklassiker 2016, annars vet ni det nu 😉 Det blev en början på att lära sig nya idrotter. Jag tävlade i motocross när jag var liten och MTB har, känns det som, vuxit som sport i Sverige. Så jag blev samtidigt intresserad av att börja cykla MTB. Två nya medlemmar till familjen. Jag hann inte träna så mycket cykling innan Tjejvättern, men skulle man klara av en Tjejklassiker så blev det att cykla dom där 100km, och vid 70km kändes det tungt & tråkigt, men ändå fortsatte jag med cyklingen….

4 reaktioner på ”Dags för mig att göra entré

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *