Trampa i Torreveija

Sitter nu på planet hem ifrån årets cykelresa med min klubb Brudpiga. Trött efter många mil (82) och många timmar (30) och naturligtvis full av intryck.

Vår resa innefattade 6 dagar cykling och i år hyrde vi cyklar från Alicante Bike hire som vi hyrt av alla de 6 gånger som jag åkt med till Torreveija. Det drivs av ett Norskt par som har Cannondale och Dare cyklar till uthyrning. I år var första gången som jag provade en cykel av märket Dare som inte är så vanligt i Sverige. Men har varit mycket nöjd med min cykel under veckan. Superskönt att slippa, omaket med att ta med egen cykel. Speciellt när det är en bit till Arlanda i bil eller med tåg.

Två cykeltjejer ambassadörer på resa! Cykling och nya vänner hör i hop tycker jag.

Att resa i väg och cykla tillsammans gör ju såklart att man lär känna varandra, inte bara som cyklister utan som personer också. Man träffar människor i olika åldrar och från olika bakgrund som man annars inte skulle träffat på. Att samsas och ta hand om varandra är en stor del av att sticka i väg på sånt här. Kul tycker jag.

Fotostopp så att vi kan få fina bilder får de andra ställa upp på såklart !

Cyklingen har varit upplagd så att vi delat upp oss i två grupper. En med lite tuffare tempo och en lite lugnare. Helt upp till var och en att byta grupp beroende på dagsform. Att vila en dag går naturligtvis också bra såklart ! Några är vana cyklister och andra är nya eller har olika ambitionsnivå, men alla kan ha behållning av resan. Att fika och ha After Bike tillsammans är viktigt såklart.

Spanska torg är som gjorda för att sitta och fika på.
Vi passar på att turista . Ett stopp vid Maria Magdalena kyrkan i Novelda.

Att vädret varit soligt och fint har ju bidragit till att resan blev lyckad. Att det var berg och vind har bidragit till att vi blivit vältränade hoppas vi!

Härligt landskap i region Murcia, ett av Spaniens torraste!

Skulle inte vara svårt att skriva ett mycket längre inlägg om den här resan men vill ni läsa mera kommer Hanna Svensson också skriva om resan här på cykeltjejer.se

Mycket ätande blir det . Men har man cyklat uppför ett berg vill man ju ha lite belöning.

Avslutningsvis vill jag peppa alla som är sugna på att åka iväg på cykelresa att verkligen boka den där resan. Jag lovar att det kommer att ge dig massor. Ha en toppen cykelvecka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *