Från +25 och sol till +2 och snö

I fredags kom vi hem från Mallis, med drygt 200 goa landsvägsmil i benen för min del. Det har varit fantastiska dagar! ☀️ Glada, härliga människor, fint väder och mååånga goda fikor. När man samlas så många med lika intresse är det så gött att bara nörda ner sig! Vi har pratat cykelresor, minnen, upplevelser och bucketlists, komponenter, hjul, kläder, tävlingar och så vidare. Alla med cykling som intresse borde åka på cykelresa! Ta kontakt med Fredrik på Trip on sport ???

Igår var det dags att ställa om helt och hållet. Från landsväg till mountainbike, från sol och varmt till grått och kallt. Jag hann precis packa upp i fredags, köra en maskin tvätt och packa om inför lördagens lopp – H12 i Danmark. Klockan 04:55 ringde klockan och det var dags att ge sig ut på äventyr. H12 är ett 12 timmars mtblopp som kan köras solo eller i lag om 4. Banan består av ett varv som är 12km långt och flest fullföljda varv på 12 timmar vinner. Låter ju busenkelt ? Det var första gången jag körde men absolut inte sista! Arrangemanget var grymt bra in i minsta detalj. Mässområdet var roligt att titta runt i, maten vi fick var smaskens och det fanns bananer, gifflar och kaffe hela dagen. Speakern var väldigt uppskattad, han höll hov som bara den. Tyvärr är jag rätt dålig på danska men jag snappade upp lite här och där ? efter prisutdelningen lottades 4 helgrymma mountainbikes ut på startnr och även en rundresa i Sydafrika. Hur coolt?!

Jag, Brian och två kompisar – Fredrik och Tommy – körde ihop. När vi rullade av båten i Helsingör var vi dock rätt sugna på att strunta i alltihop och köra hem igen. Det snöade och var bara +2… men det blev bättre och bättre. Sol och +8 mitt på dagen! Det var riktigt skoj att köra mtb igen ? men mina ben skrek vila från första tramptaget. Ingen överraskning direkt. (hoppas på pang pang nästa helg efter massor med vila och god sömn!) Alla deltagare var så där superglada och hänsynsfulla mot varandra och dagen bara flög förbi. Vi kom på en 5:e plats av 49 mixlag och det är vi alla nöjda med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *