Nu är Alina här igen!

Hej på er!

Länge sedan jag skrev något här, känner att det är på tiden att jag uppdaterar er om mitt liv! Det har varit en hyfsat bra vinter här i Falun, lärde mig att skejta på skidor tidigt i december och har spenderat ett flertal av vinterns alla pass på skidor. Tycker om det här med vinterträning då det är lättare att träna andra saker än just cykling, så skidåkningen har varit riktigt rolig att kunna köra! Förutom mycket skidåkning har jag hunnit med några pass på långfärdsskridskorna, måste nog säga att det är något av mina favoritsysslor här på vintern, det är helt magiskt.

Jag har kämpat lite extra den här vintern med bland annat skador och sjukdom, där av min frånvaro på bloggen, men det är inget att diskutera man får bara finna sig i sin egen situation och köra på med de förutsättningarna man har. Har fått skjuta fram min säsongsstart efter en nyligen avslutad penicillinkur, är nu anmäld till årets första race, ett av de hårdaste racen i Sverige, C1-racet i Vårgårda nu på söndag. Jag är riktigt taggad, ska bli så himla roligt att få stå med nummerlapp igen, träffa alla kompisar och bara få köra ett race, ser verkligen fram emot detta!

På den första bilden ser ni årets kit som gänget på Kalas har tagit fram, är supernöjd med årets design, så snyggt!! Den andra är från ett väldigt kyligt skidpass på Lugnet, i skidkläder från Swix som jag fick hem under vintern, man ska allt se snabb ut när man tränar!

Men nu ska jag skriva på mitt examensarbete och äta bullar, hörs snart igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *