Hard Work

Förra veckan var en bra träningsvecka cykelmässigt. Dock lite trött efter träningslägret…såklart. Men ändå ok i benen. Jag körde mitt stående Les Mills Sprint pass på tisdagen. Cykelstyrka på torsdagen och i fredags var det 40/20 intervaller ute. Det var svårt att köra dessa utan wattrampor (står på min önskelista). Men jag körde så hårt jag kunde. Lugnt och skönt ute en fredagskväll. Helt ok fredagsmys.

I söndags (igår) var det öppethus på mitt gym. Jag hade Les Mills Sprintpass på schemat (30 min intervallspinning). Jag passade på att få in distanspasset med så jag cyklade dit och cyklade hem efter passet, totalt 60 km. Så jag är supernöjd! Motvind deluxe hem…hade inte väntat mig något annat heller..

Hårda pass på glada och pigga ben.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *