Hemma från träningsresan

Nu är jag hemma igen efter några fantastiska dagar i Spanien tillsammans med 26 andra tjejer som alla gillar träning. Jag vet nästan inte var jag ska börja. Det är så häftigt att åka på en resa med människor man inte känner. Jag åkte ju med mamma och många hade en vännina med sig men det var också några modiga tjejer som åkte själva. En härlig blandning av tjejer med helt olika träningsbakgrund och förutsättningar. Superkul!!

Vi hade ett program med ca 4 pass/dag. Ibland var det två pass samtidigt så man fick välja mellan tex pw eller morgonjogg, detta gjorde att det fanns något för alla.

Jag har såklart sprungit både morgonjogg, intervaller och långpass men jag har också hunnit med mycket annat som Bodybalance, core och löpstyrka och cx. Mamma gick på en del andra pass (hon kan inte springa) och några pass körde vi ihop.

Mellan träningspassen har vi ätit gott, solat och läst böcker precis som jag önskade.

Det häftiga med en sådan här resa är att man också får nya vänner. Nästa helg ska jag ut och springa långpass med en av tjejerna och det verkar också som att jag fått henne att vilja köpa en landsvägscykel. Mission accomplished!!

Nu är det dags för vardag och cykelpendling igen. Vi hörs snart!

//Frieda