Nummerlappen på

Vad jag har saknat den känslan.

Att packa i ordning och förbereda sig dagen/kvällen innan, att vakna upp på morgonen och köra sig redo för att prestera. Känslan av att nu kan jag inte göra annat än det bästa möjliga med dagens form och dagens villkor. När minutrarna närmar sig start och man går mot startlinjen/fållan för att vänta in startskottet för att släppa ut energin och endorfinerna.

Även om det bara var ett ”motionslopp” utan tidtagning eller någon prispall så är det en speciell känsla med nummerlappen på. Och jag älskar det. Jag tävlar inte så ofta längre om jag jämför med när jag var aktiv i tennisen. Just nu är det ju triathlon, löpning, cykling som lockar vilket är säsong under sommaren.

Så första loppet för i år är avklarat och precis som vid andra lopp/tävlingar så blir jag fylld av energi och endorfiner. Lever på det några dagar efter loppet. Jag tror jag cyklade runt med ett leende hela 67 km rundan även fast jag kämpade och tog i.

Ni kan läsa min race report om Tåkern Runt som jag körde i onsdags HÄR.

Eftersom jag har min löpskada så kommer det inte bli så många tävlingar som först planerat i sommar men jag ser redan fram emot nästa cykellopp, när det än blir!

Känner ni liknande kring tävlingar/lopp?

Kram från Sofia