Cyklar för två

Ja hur Sommen Runt gick kommer ni kunna läsa i ett senare inlägg.

Det finns också en liten annan anledning till varför det inte har blivit så mycket cykling & varför jag inte har bloggat så mycket senaste 1,5 månaden. Det är nämligen så att i Oktober kommer det komma en liten kille eller tjej till familjen Lovensnö 🙂 Vi är såklart otroligt glada över detta.

Det är därför jag inte haft några högt uppsatta mål med cyklingen i sommar, eller planerat så mycket cykling likt förra året med 600km av 600km på Vätternrundan som jag annars var sugen på, mer än att jag hoppade på Östgötatjejer – Tjejvättern. För vår förhoppning efter OS, var att detta skulle komma förr eller senare.


Det har varit en hektisk vår på många sätt,
jobb, hockey, sjukdom & ett positivt besked.

Ett positivt besked som var väldigt välkommet. I och med att jag kommer vara gravid hela sommaren kommer jag också få anpassa min träning efter det och jag vill behålla cyklingen så mycket som det går och ser redan fram emot nästa sommar, att få uppleva saker på cykel tillsammans som familj.

Ni kommer få följa min sommar på ett lite annorlunda vis än vad man kanske är van att få av mig. Jag ser verkligen fram emot att få dela min sommar med er 🙂