En vecka – 3 race och en flytt

Måste börja med att be om ursäkt att det varit lite tyst.. Men man kan lugnt säga att det har varit full fart…
Gick ut lite lagom hårt här i vecka 20 med:
Onsdag – HotCup avd 2 Tisvilde Hegn
Torsdag – Vila o resa till Svendborg
Fredag – Bissen MTB
Lördag – X-cup i Bockeboda
Söndag – Flytta
Vet knappt om jag har hunnit andas.. sen ska man ju helst jobba lite på det där så att man kan hålla på med hobbyn. Men nu är det iaf klart och jag har flyttat 35 km söder ut, till RÅÅ (söder om Helsingborg). Nu ska jag inte flytta på länge!!!

Men vi kan prata lite om HotCup och om X-cup. Min berättelse om Bissen MTB får bli ett helt eget inlägg.

Så tillbax till onsdag.. HotCup Avd 2 – Tisvilde Hegn
En plats alla borde besöka.. snacka om fint, älskar Tisvilde. Både för att man kan cykla massa kul grejor och det lilla samhället Tisvilde Leje, är som att komma utomlands till rivieran ? Fin strand, blått vatten och hur mysigt som helst. Åk dit!! Tillbax till racet. Vi tar allt i den vanliga ordningen så det inte blir förvirrat…

HotCup – Tisvilde Hegn

Vädret☀️: Som vanligt bjöd Tisvilde på ☀️☀️☀️☀️… lite sisådär varmt med 12-14 grader. Men när man ska rajsa så är det lagom varmt ?…om jag säger såhär..jag frös inte iaf.
Banan ?: Alltså banorna i Tisvilde är ju så skoj, så skoj. Massa danska rötter man ska bråka med ?. Sand…*slira, slira*. Man har byggt massa kul spår i Tisvilde, så en massa kul flow, där det är full gas. Lite hoppa om man vill (jag kunde inte hålla mig..ups).
Lilla Blå?: Han väntade fortfarande på att få på sin nya sving (som jag hämtade innan jag skulle åka) så LIR fick hänga med o gasa på kända och okända stigar. Men som den fullblodsstridsvagn hon är så gick det galant. Hon rullade över allt och dundrade fram som alltid.
Linda ?: Jo, jag va med på det här. Benen kändes på G. Allt blir ju lite lättare när man gillar stället man cyklar på. Kom iväg bra bland alla typ 400 startande… det är ju lite vasaloppsstart dvs man ser att det rör sig där framme men du själv står still ??. Sen rör det på sig och plötsligt är det full fräs. Men det var en bra dag i Tisvilde och jag gillade banan som alltid.

Nu gör vi ett litet hopp fram till lördag och X-cup avd 3 i Bockeboda. Kan säga att det var en väldigt trött o sliten Linda som vaknade väldigt tidigt för att åka hela vägen till Bockeboda. Hade tur som hade chaufför för dagen.. så kunde ta det lite lugnt i bilen på väg upp. Men vi betar av en RR till när vi ändå är igång..

X-cup Bockeboda

Vädret☀️: Det var ett mulet Bockeboda, va väl en sisådär 10 grader. Molnen hängde precis över nästippen så det va blött fast det inte regnade.
Banan ?: Bockeboda har ju en o annan göingsk rot man ska över och med det fuktiga vädret så blev det ”o en han slant dit, o en han slant dit o en han slant ner i diket” Men banan är ändå kul och den inbjuder till att köra på o gasa. Sista biten på banan innan man ska in för varvning va lite av en utmaning då det va sehr halt. Men lite tur så kom jag faktiskt upp alla varven, men det va med ett nödrop *slira slira*. Bockeboda bjuder också på ett gäng med stenar man ska över. Dom va lite hala *wiho*. Skulle säga att Bockeboda är en klassisk XCO bana. Där är inga byggda hinder utan allt är naturligt. Bra bana *stor tumme upp*
Lilla Blå?: Äntligen så fick han göra comeback på svensk mark med sin nya sving (snygg som få nu). Han rullade på och gjorde som han skulle. Inga pix där inte. Han gör sig mycket bra på den banan med sin FS. Får lixom ut av sin potential. Synd bara att jag inte va med på det.. tror han tyckte att jag seg.
Linda ?: Ja, vad säger man – det var inga snabba ben som åkte runt. Starka -ja, Snabba – inte så värst. Men det som va jobbigast va nog att huvudet inte riktigt va med och det behöver man på den banan i det blöta vädret. Så jag tog det väldans lugnt. Hade inte lust att liggcykla. Men jag kom runt.. o jag blev lite mera trött. Somnade fint i soffan när jag kom hem ;-).

Sen kom då söndagen.. dagen då alla stora grejor skulle flyttas. Om jag har övat massa kondition tidigare i veckan.. så va det styrkepass delux. Styrketräning och kondition i ett. Det kräver sin man att ta upp stora möbler på tredje våningen utan hiss. Svetten lacka kan jag säga..
Men nu är det färdigflyttat för en lång tid framåt.. blir man inte trött av att cykla så blir man det av allt kånka och släpa. Springa i trappor.. så jag har ju inte legat på latsidan iaf. Krypa runt på golvet och flyttstäda tar ju som ni vet sin tid och är ganska slitsamt. Men med flytt innebär det ju att man måste hitta nya vägar/stigar/skogar att hoja på – så nya äventyr 🙂

Nästa inlägg kommer att handla om Bissen MTB som jag körde på fredagen.. det är ett speciellt lopp – ett lopp som inte är som nått annat. Stay tuned!

Keep biking!
// Linda 🙂