Mors dag-cykling och uppladdning

Jag är mitt i maratonveckan och på Lördag är det äntligen dags. Det är en speciell känsla sista dagarna innan ett stort lopp. Man har förberett sig länge och lagt många timmars planering och träning inför den stora dagen. Jag försöker hålla fokus på målet och förbereder kropp och knopp på vad som komma skall så gott det går. Samtidigt måste ju resten av livet rulla på. Jobb, hem, familj och allt där emellan. Ett svårt pussel ibland men jag försöker vara positiv i det mesta jag gör.

Igår sprang jag mitt sista distanspass, nu har jag ett intervallpass kvar om kroppen vill, om jag känner mig sliten kommer jag att hoppa över det. Resten av veckan blir det vila.

I Söndags valde jag bort löpning till förmån för cykling. Det var första helgen på länge som jag inte hade något inplanerat långpass och då passade det bra att cykla istället. När sonen spelade basket, drog jag iväg. Bra variation för benen och faktiskt väldigt bra återhämtning för mig om jag inte kör för hårt. Efter basket och cykling blev det Brunch med hela familjen på underbara Hällsnäs i Mölnlycke. Mysig Söndag!