Egentid

Medans det har bombaderats på sociala medier av folk som deltagit i olika lopp i helgen (Stockholm marathon, Borås triathlon, Borås Swimrun, Siljan runt…) så fick jag (som är skadad) ge mig ut på ett distanspass på tempon som jag vet min kropp klarar av utan att förvärra något.

Jag försökte få tag i sällskap till cykelpasset innan igår utan att lyckas och såhär i efterhand är jag mycket nöjd över det. För jag hade nog mitt härligaste cykelpass någonsin. Bara me, myself and I. 60 underbara kilometer i solen med min älskade tempocykel (från grymma Trispot). Inget annat eller annan att förhålla sig till.

Det var helt klar en revansch från lördagens långpass i spöregn och stelfrusna fingrar och fötter. Igår var jag glad och hög på endorfiner nästan helt från start.

Det blev ett pass med snittfart 34.8km/h, tror det är de snabbaste siffrorna jag sett på min dator. Trots att det var ganska blåsigt. Vädret var med mig, tekniken fungerade, kroppen svarade såväl som knoppen och medtrafikanterna var snälla. Allt på plats för ett bra pass.

Längtar redan till nästa pass!

Hoppas ni också fått in ett eller flera bra pass under långhelgen.

Kram från Sofia

Facebook Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *