Läger

Alltså, detta med läger… som man säger nu för tiden, is da shit! Holy Moses vilken grej!

Vi var på Nora Mtb weekend förra året och fick en så fantastisk upplevelse så i år tänkte vi att det var nog svårt att toppa det!

Men med facit i hand var det lika underbart fast på ett nytt sätt!

Vårt härliga och peppande gäng

Som vi längtat, längtandet hade dock en liten lätt oro i magen som eskalerade till lätt panik i sista minuten av den anledning att vi valt att vara lite extra modiga den här gången och kryssat i alternativet avancerad grupp!

Att åka på läger och spendera tid med likasinnade kvinnor i det här fallet, då det är ett tjejläger, är helt fantastiskt!
Det är som att alla släpper på fasader, måsten och att vara något annat än en bara sig själv!
Alla är nog exakt lika nervösa som vad vi är över att prestera eller inte prestera men när det kommer till kritan är alla bara så glada och lyckliga ända in i själen att få göra något man tycker är så kul tillsammans med andra!
Få inspireras och kanske inspirera någon annan i sin tur!
Glada och peppande ord när de behövs som mest!

Vi hade bokat sängplats i samma hus som förra året bara det kändes som ett lyckokast! Vi hade sådan tur att fyra fantastiska tjejer till hade bokat in sig där och redan första kvällen visade det sig att vi alla skulle cykla i samma grupp! Då släppte lite av vår panik över valet med grupp, kändes som om det nog var någon mening iallafall! Kanske heliga Birgitta som sägs bringa lycka över det forna hyttsamhället hade något med i spelet!

Fredagskvällen spenderades med att lyssna på föreläsning av Katarina Rönnbacka Nybäck…och hennes livsresa hittills! En härlig och inspirerande föreläsning! Vi avslutade kvällen runt köksbordet i vårt hus tillsammans med våra nyfunna vänner och ett gott glas vin! Med ett leende på läpparna och bomull i magen somnade vi gott!

Sen följde två intensiva dagar med teknikstationer allt från dropp och hopp, lastpallar, bromsövningar, uppför, nerför och till sist hopp och lek! Köra på bakhjulet är överkurs än så länge har vi glatt konstaterat! Men det vi kan skriva under på är att övning ger färdighet!

Vi båda märkte att det vi förra året tycktes vara omöjligt var ganska lätt denna gången och vilken känsla det är! Glädjen över att först prova sen lära och till sist våga utmana sig själv är fantastisk! Lycka att både klara hinder själv men också se andra trotsa rädslor och lyckas är magiskt!

Med det känns det som man lär känna varandra på ett annat sätt, ett ärligt och innerligt vis att lära känna en annan människa på!

Eftermiddagarna spenderades på superfina leder i skogen med våra ledare!
Vi fick äran att cykla med två underbara tjejer som inspirerade med sina kunskaper! Åsa Erlandsson, flerfaldig svensk mästare i Mtb och cykelcross och Cassandra Öhman Åkesson, team Liv.

Åsa och Cassandra

Cassandra fick vi lyssna på under ett föredrag med team Liv! Denna tjej berättade om sin livsresa till dags datum, en omtumlande och stark berättelse som berörde oss på djupet! Ni vet när man träffar vissa människor så kan man känna deras styrka och  ödmjukhet inför livet och dess berg och dalbana!

Cassandra kommer vara en stark förebild för oss. Hon kommer beröra många genom sin berättelse i framtiden, det är vi övertygade om!

Vi avslutade med en adrenalinfylld utförslöpa som satte oss på prov!
Och ja där tog modet slut på vissa passager! …..men nu har vi något nytt att drömma om i 365 dagar tills vi rullar in i Nora och Pershyttan nästa år!

Våra nya danska cykelvänner