Världscup 2

Hej, nu är jag hemma igen efter världscup nr2 i Frankrike. Tävlingen var på fredagen och vi åkte ner på onsdag.

Torsdag bestod av att kolla banan och upptäcka närområdet, måste säga att jag älskar alla dessa bergiga vyer.

Fredag kom och eftersom tävlingen var sent på kvällen (start 18) så åt vi frukost vid 9 och sedan kollade lite serier fram till 13, då rullade jag 30 min innan lunch för att sedan åka hem och förbereda.

Blev pasta lunch som vanligt och jag hade lika svårt att äta som vanligt, men var taggad och gillade verkligen banan.

Kom upp till tävlingsplatsen vid 16:30 för att åka några extra varv på banan vid 17. Allt kändes toppen, början på tidskvalet var nog en utav de bättre jag gjort fram till näst sista svängen där jag kränger bakdäcket och går i backen. Slår i knät ganska ordentligt. Kommer i mål som 13 tjej.

När adrenalinet lagt sig inser jag hur ont jag faktiskt har och blir väldigt negativ, försöker att värma upp igen för heaten, men utan någon vidare känsla.

Åkte ur direkt i kvarten, sjukt besviken och ledsen. Dels för att jag inte kunde hantera smärtan och dels för att jag inte kunde få ordning på tankarna.

Men ny tävling väntar och denna gången Borlänge tour som går nu i helgen. Hoppas på att kunna få njuta lite även om det är tävling 🙂

//Ella Holmegård