Tjejernas kväll på stigen!

Som ambassadör för Kalas och Trek jobbar jag med att stötta och uppmärksamma tjejer inom cykelsporten och ordna olika event för gemenskap och glädje.

Tjejernas kväll på stigen är ett event som jag och min ambassadörskollega Elin Eng håller tillsammans med Trek. Vi kör varannan tisdag i Änggårdsbergen, Göteborg. Alla tjejer ska kunna hänga med oavsett nivå och vi delar därför upp oss i grupper (det går jättebra att hänga med oavsett cykelmärke).

Förra tisdagen gästades vi av Trek Halmstad (killarna från huvudkontoret) som ville uppmärksamma vårt event lite extra så de bjöd på fika efter cyklingen och ordnade en tävling där vinnaren vann en Trek Electra cykel. Tävlingen gick ut på att cykla en bana på tid, närmast 45 sekunder vann.

En fantastiskt kul kväll! De som ville fick också bli fotograferade in action.

Dessa event och forum behövs och jag är jätteglad att vara en del av detta tillsammans med dessa företag som aktivt främjar och lyfter tjejer.

Nästa inlägg kommer handla om min 40 mil långa cykelresa mellan Göteborg och Helsingborg längs Kattegattleden som för övrigt är ett kanontips för den som vill bikepacka i sommar.

Kör hårt så hörs vi snart!

//Maria