Borlänge tour

Hej, i helgen som var körde jag Borlänge tour. Som ni vet så kör jag inte så många xco lopp men just Borlänge tour låg väldigt bra i tid för kommande världscup nästa helg.

Fredagens prolog blev lite av en besvikelse, dåligt flyt och inte jätte pigg gjorde att jag slutade 5a. Lördagens xco blev inte mycket bättre, bröt loppet efter 1h, då helt väggad. Det är både en skön och oskön känsla. Jag hade verkligen tagit ut ALLT jag hade för dagen, synd att det inte räckte till mål…

Söndagen och den avslutande etappen blev desto bättre, ett litet mentalt sammanbrott efter första varvet drog ner tempot och även några platser men kom sedan in i mitt tempo och körde hela loppet, 2h tävlingstid…

Nu i efterhand är jag nöjd, stolt över mig själv och ser verkligen fram emot kommande världscup i Italien.

//Ella

Facebook Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *