Midvinter

Midvinter här innebär temperaturer ner mot 3 grader på nätterna och upp mot 20 på dagarna. Just nu har vi lite drygt 10 timmars dagsljus per dag så mornarna och kvällarna är mörka. Det har dessutom varit rätt blött och lite blåsigt den senaste veckan så jag har valt att träna inomhus en hel del.

Min tränare har ett gym som är nära där jag bor och det har varit jättebehändigt. Jag cyklar dit som uppvärmning, kör ett eller ett par pass och sedan till jobbet. De flesta tränar innan jobbet här och det är inte speciellt motiverande att gå ut i mörkret och ”kylan” så inomhus har varit toppen.

Idag körde jag 6-minutersintervaller. Varannan tabata och varannan styrka på låg kadens. Efter hela vintern inomhus i Sverige trodde jag aldrig jag skulle sätta min cykel inomhus igen men det är faktiskt riktigt kul – men så har sällskap på varje pass också vilket gör stor skillnad. Idag tävlade vi om en liten chokladbit… ?

Nästa vecka ska det bli soligt igen så då är jag nog tillbaka ute igen ?

Ha en bra dag!