Äntligen snö

Ännu en dag i spåret

Jag hade nästan glömt bort hur härligt det är med längdskidåkning, ja jag gillar ju det så mycket… som med cyklingen, de båda sporterna får mig att le, snora och känna lite av en hatkärlek… det är ena stunden helt fantastiskt när att flyter när man känner att skidorna glider och man faktiskt får till lite av den länge sedan inövade tekniken, det går lätt och smidigt och man njuter av att ta sig fram rätt snabbt men ändå ser och njuter av frisk luft och natur.

Men lika snabbt som jag nyss tyckte allt var härligt förvandlas känslan till… galet jobbigt!  Armarna känns tunga, överkroppen faller framåt och jag orkar inte trycka i från och med ens känner jag att jag faktiskt har bakhalt… tungt.. men så roligt och för varje stavtag så kommer jag ändå framåt. Och tekniken den kommer väl med ork och övning så jag kämpar på så gott det går. I dag gick ju faktiskt lite bättre än i går så varför klaga.

Fick en mil i kroppen och massor av frisk luft och träning på en och samma gång det är underbart! Nu laddar jag med lite smoothie innan jobbet och önskar att snön får vara kvar här länge till!

Facebook Comments

2 reaktioner på ”Äntligen snö

  1. Skidor är en favorit på vintern. För min del blir det ett fåtal dagar på snö eftersom jag bor i Göteborg och måste åka långt.

    1. Här har vi också haft väldigt dåligt med snö de senaste åren så jag försöker ta chansen att åka så fort den kommer och det är underbart och så tuff träning för hela kroppen…. hade nästan tänkt ge mig på Vasaloppet men eftersom snön lyst med sin frånvaro la jag klassikermedaljen på is för ett tag?! (Endast Vasaloppet som saknas just nu) Kanske finns det möjligheter att hinna åka lite till och ändå köra?? Tanken har vaknat att det inte är kört än 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *