Halvårs reflektion

Mer än halva 2019 har nu cyklat förbi och med midsommarhelgen bakom oss går vi nu mot mörkare tider igen 😉

Detta år och denna tävlingssäsong om vi ska fokusera på träning blev absolut inte som jag tänkt mig. Min plan var kontinuitet och prestation i triathlon och att prestera på SM lopp både på Olympisk och Sprint distans men som A-mål att göra mitt yttersta på Jönköping HIM och senare i sommar SM i sala i medeldistans. Några andra mer ”roliga event” utan prestation var Vätternrundan, Kanallöpet 21k, Lidingöloppet, några mindre triathlon häromkring i Östergötland… Men ibland blir det inte som man tänkt sig.

Mitt mål var att tävla mycket! Vilket jag tycker är så kul. Och att samla på mig erfarenhet som triathlet.

Men så blev inte fallet. En stressfraktur i bäckenet i slutet av februari har gjort att träningen inte går att pressa (absolut inte i löpningen men heller inte för mycket i cykling eller sim även om de går att utöva fortfarande). Jag har fått ställa in alla triathlonlopp förutom Jönköping som jag inte kunde flytta fram eller få pengarna tillbaka på så den kommer jag ta som en rolig helg. Simma och cykla och sedan GÅ ett halvmara för att ta mig i mål. Kommer ni och hejar? 🙂

Gänget från VR 2019 med NocOut.

Jag är glad att jag kunde genomföra Vätternrundan och har sakta börjat kunna jogga lite igen, men det är långt kvar tills jag kan tävla. Jag längtar till löpturer fria från smärta och oro!

Försöker ta ett steg i taget (bokstavligt talat) och se det positivt. Det går framåt. Jag ska inte ha bråttom. Har jag tur kan jag flytta fram alla mina mål till säsongen 2020. Då måste jag väl hunnit bli hel?

Håll tummarna med mig!

Hur har din första halva av 2019 varit? Som du tänkt dig?

Kram från Sofia