Träna på känsla

Hej igen!

Tiden går fort och snart är det dags för semester. Det ska bli skönt med lite ledighet men först några intensiva veckor på jobbet. Alla vill visst bli fina i håret innan semestern och då for vi jobba på för att hinna.

Jag har haft några veckor efter Stockholm marathon där jag bara tränat det som fallit mig in. Det har blivit ganska mycket löpning men kortare distanser än vanligt och ganska mycket i skogen faktiskt. Jag som inte gillar trail…vad har hänt? Min man tycker att jag ska förbereda mig inför semestern då vi åker till fjällen för att både vandra och springa och jag gör snällt som han säger ?

Jag har cyklat en del och måste säga att det är riktigt skönt att bara cykla och inte sträva efter ett mål. Tror minsann att det är det som kallas njutarcykling.

Utöver det har jag kört på med mitt nya styrkeprogram och det känns riktigt kul med något nytt. Jag tror att planen för hösten sakta men säkert börjar bli klar och motivationen har hittat tillbaka.

Mer om det en annan gång, cykla lugnt och glöm inte att njuta!

//Frieda