Charmen med cykeldator

Inte bara för att kunna hålla koll på siffror såsom hastighet, distans, tid, watt, kadens och puls så har jag precis lärt mig ett nytt användningsområde för min cykeldator.

Jag har en Garmin Edge 520 och jag är inte speciellt tekniskt lagt (eller intresserad) så jag var nöjd när jag fick på den på cykeln och alla sensorer så som wattpedaler och pulsmätare fungerade. Men nu efter jag haft den ett tag har jag vågat ta sats och lärt mig hur jag lägger in kartor att följa för att enkelt kunna cykla rundor ja inte egentligen kan och inte behöva tänka eller vara nervös för att cykla fel.

Det var inte heller speciellt svårt att lägga in dessa rundor, en snabb googling och vips. Så nu har jag upplevt cykelturer som jag inte skulle gjort utan datorn, så tacksam. Kul med nya landskap.

Nu ska jag bara lära mig att ”rita upp” rundor också då jag hittills har bett andra att sätta ihop rundor enligt önskemål till mig hehe.

Undra vad mer jag missat med cykeldatorn hittills som kan vara värt att lära sig? 🙂

Kram från Sofia

Facebook Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *