Bli Ambassadör

Är du en tjej som tycker om att cykla och aktivt skulle vilja dela med dig av dina bilder, videos, träningar, kost, tips och råd till andra cyklande tjejer på vår blogg och instagram i utbyte mot sponsring utav oss? Då kan du ansöka om att bli vår ambassadör. Skicka din ansökan till oss där du berättar om dig själv, hänvisar till din blogg och/eller ditt instagramkonto samt en motivering till varför just du skall bli ambassadör för Cykeltjejer.se. Vad kan du bidra med för att få fler tjejer att börja cykla? Vad gör dig till en bra ambassadör för cykeltjejer? Vi söker ambassadörer i alla åldrar och på alla nivåer, från pendlingscyklist till proffscyklist.

Nytt för 2020 är att man även kan ansöka till ett utav nedan följande ansvarsområden. Märk din ansökan med det ansvarsområdet du söker och motivera vad du skulle kunna bidra med för just det området. En årsplan för varje ansvarsområde skall presenteras på vår Kickoff i höst.

 

Kommunikationsansvarig: Sköta pressreleaser och information utöver våra sociala kanaler. Kontakta tidningar om artiklar eller blogginlägg som skulle kunna platsa att publiceras.

 

Aktivitetsansvarig: Koordinera och genomföra aktiviteter. Organisera, planera och styra upp sådant som vi beslutar att göra. Samarbeta med kommunikationsansvarig.

 

Samarbetsansvarig: Knyta kontakter, nätverka och presentera cykeltjejer för andra företag/grupper som kan vara aktuella för cykeltjejer att samarbeta med. Hitta nya samarbeten, välgörenhetsprojekt och insamlingar.

 

Socialamediaansvarig: Ha hand om och sköta vårt Instagramkonto. Posta bilder och stories från våra ambassadörer, dela andra cykeltjejers stories, svara på frågor och kommentarer från följare. Presentera en plan för våra socialkanaler.

 

Vad innebär det att vara ambassadör för Cykeltjejer.se?

Du skall göra minst ett blogginlägg i veckan på Cykeltjejer.se

Du skall bistå med bilder som kan postas på vårt Instagramkonto cykeltjejer.

Vara aktiv på våra socialakanaler och jobba för att få fler tjejer att upptäcka cykeltjejer och cykling.

Deltagande i våra evenemang och träffar med Cykeltjejer.se

Du får ett specialdesignat sponsorkit med cykelkläder framtagna endast för Cykeltjejer.se till ett värde utav 7900kr. Kitet består av kortärmad tröja, långärmad tröja och korta cykelbyxor från vår finaste kollektion PRO samt cykelväst, regnjacka, underställströjor, teknisk T-shirt, armvärmare, benvärmare, cykelstrumpor, cykelflaskor och vattentät mobilpåse, allt från Kalas Sportswear.

Skicka din ansökan till info@cykeltjejer.se senast 21/7