Elina Kiviniemi

Elina Kiviniemi, Göteborg, 27år.

Instagram: @elinakivi

 

Hur kommer det sig att du började cykla?

Jag började cykla för att jag hade bestämt mig för att göra en svensk klassiker. Några killar på jobbet skulle köra och varför inte jag också tänkte jag. Och så blev det:) Jag skaffade mig min första racer, en fin rosa pärla som jag fortfarande cyklar på. Jag lärde mig vad rundtramp var, att cykelbyxor är guld värt och samlade ihop mina första 100 mil innan det var dags för Vätternrundan 2014.

 

 

 

Vilket är ditt bästa cykelminne?

Mitt bästa cykelminne är faktiskt de första timmarna av Vätternrundan 2014. De timmarna innan allt blev långt och utmanande. Min allra första cykeltävling. Att få starta mitt i natten och bara se röda cykellampor omkring mig, guppa fram över kullerstenarna i Gränna och trampa mig framåt genom soluppgången. Alla intryck, helt ovetande av vad som skulle komma skall..:)

Mål och planer för framtiden?

Mina planer för framtiden, eller till att börja med för i år, är att bli betydligt starkare, modigare och snabbare på cykeln. Jag vill åka på min planerade träningsresa till Mallis i slutet av April och kunna njuta av alla häftiga cykelutflykter, jag vill genomföra Borås triathlon bra trots att jag hört att cykelbanan ska vara tuff och jag vill komma ut på en löpsträcka på Ironman Kalmar i Augusti så fräsch det bara går efter 18 mil cykling. Men jag vill också njuta av långa härliga cykelpass i sommar med fikastopp och härligt sällskap av vänner.

Du hittar alla Elinas inlägg här!