Emma Bruhn

Emma Bruhn, Vallda, 39år.

Instagram: emmakrull

 

Hur kommer det sig att du började cykla?

Jag hade aldrig tänkt att cykla och definitivt aldrig cykla i klunga! Min man tävlade som ung och försökte några år att få mig intresserad men det gick sådär. Under sommaren 2012 bestämde jag mig i alla fall för att ge det ett försök och på vägen upp till mina föräldrar för att fira semester, skapade vi tillsammans ett träningsupplägg för sommaren. Målet var att ge det en chans och för att sedan bestämma mig om jag ville fortsätta eller ej. Målet var även att köra med Ride of Hope, Halmstad – Göteborg i slutet av sommaren. Sagt och gjort – cyklade under sommaren enligt schema och körde Ride of Hope och efter det är jag fast. Har cyklat sedan dess och kör ca 900 – 1000mil per år.

 

Vilket är ditt bästa cykelminne?

Mitt bästa cykelminne är min första resa till Italien och när jag cyklade i Dolomiterna för första gången – det var helt fantastiskt! Att få cykla i den miljön är det bästa jag vet även om vädret kan variera kraftigt. Sedan att jag älskar att cykla i berg gör ju inte saken sämre 😉

Mål och planer för framtiden?

Mina planer framöver att fortsätta att cykla och ha kul när jag cyklar. Har inga direkta lopp eller tävlingar som jag siktar på i år (inte än i alla fall). Är engagerad i Kungsbacka CK och jag kommer under året att cykla tillsammans med alla fantastiska medlemmar, både som ledare men även som helt vanlig cyklist. Kommer att arrangera träningsläger, föreläsningar och cykeltävlingar tillsammans med klubben. Vi kommer att åka till Mallis i mars och där är mitt mål att ta mig upp för några av backarna lite snabbare än året innan annars är det generella målet att bli en starkare cyklist och att alltid försöka bli en bättre cyklist.

Du hittar alla Emmas inlägg här!